Tag og tagrender

Skal du have nyt tag?

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag eller en ny tagrende er derfor en oplagt mulighed for, at give din bolig et stilmæssigt løft. Der kan være flere grunde til, hvorfor man vil have et nyt tag, enten er taget medtaget og på kanten til at blive utæt, huset skal have et nyt udtryk eller der skal lægges tag på en tilbygning m.m.

Vi giver dig det tag du ønsker

Vi kan hos Tømrermester Jacob Jeppson lægge netop det tag du ønsker, om det er tagpap, tegltag eller eternittag så kan vi lave en professionel løsning for dit nye tag. I forbindelse med opsætningen af dit nye tag, efterisolerer vi dit loft. Dette er et lovkrav. Ved efterisolering får du herved maksimal udnyttelse af dit tag.

Går du med bestemte ønsker til dit nye tag, så er vi klar til at rådgive dig, så dit hus får det udtryk, som passer til husets stil. Har du bestemte krav til de materialer, der skal bruges, kan vi anskaffe dem for dig. Der er en bred vifte af muligheder, når man skal have nyt tag, vi kan guide dig gennem tag-junglen, så du får det resultat, som du ønsker.

Vi kan lægge dit nye tag

Vi kender materialerne vi arbejder med, og kan derfor vejlede dig om fordele og ulemper ved de forskellige tagbelægninger, der findes på markedet. Et nyt tag er en stor beslutning, vi har ekspertisen til at gøre processen nem og overskuelig for dig.

Ønsker du nyt tag er vi hos Tømremester Jacob Jeppson i Herlev klar til at udføre arbejdet for dig. Vi er klar ved telefonen 29 25 25 09, hvis du har spørgsmål til vores tømrere.