Døre og vinduer

Skal du have udskiftet døre og vinduer?

Vi kan hos Tømrermester Jacob Jeppson tilbyde levering og udskiftning af dine døre og vinduer. Med et stort kendskab indenfor tømrerfaget, har vi gennem årene fået en fast række af leverandører. Dette betyder, at når vi opsætter døre og vinduer er det kun fra danske leverandører. De leverandører som vi bruger, er:

Leverandørerne producerer energirigtige og holdbare produkter i god kvalitet. Herved kan vi hos Tømrermester Jacob Jeppson, stå indenfor de materialer vi bruger. Ønsker du andre vindues mærker, har vi også ekspertisen til at rådgive dig og isætte dem, hvis det er dette du ønsker.

Går du med drømmen om nye døre og vinduer, skal du have i mente at leveringstiden kan være op til 6 uger. Ved du derfor, at du skal have isat nye døre og vinduer på et bestemt tidspunkt, skal du være ude i god tid.

Professionelle løsninger for dit hjem

Vi kan levere og montere døre og vinduer fra kælder til kvist. Der er ingen grænser for, om du skal have isat specialfremstillede døre og vinduer, så er vi klar til nye udfordringer. Med en bred erfaring indenfor tømrerarbejdet, kan vi derfor sikre dig professionelle løsninger udført af vores faglærte tømrer.

Det er vigtigt at du, får det resultat du ønsker og vi bruger gerne tiden sammen med dig, så du kan træffe den rette beslutning. Inden du træffer din beslutning, er det også vigtigt at tænke på, hvilket udtryk vinduerne giver dit hjem. Vi guider dig igennem hele beslutningsprocessen.

Vi opsætter gerne dine døre og vinduer

Vi er hos Tømrermester Jacob Jeppson beliggende i Herlev. Vi har i Herlev og omegn en stor kundeskare, som vi har serviceret med nye døre og vinduer samt en bred vifte af tømreropgaver.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 29 25 25 09, for et uforpligtende tilbud.